lifestyle

Zonnebrand en deodorant

Zon, zee en strand…Zo stel ik me doorgaans m’n vakantie voor. In deze ( Corona) tijd is het even afwachten waar en hoe ik me ga verbranden deze zomer. Natuurlijk zijn er allerlei middeltjes om dit tijdig aan te pakken. Dat moet ook, zeker nu we huidkanker willen voorkomen. Dat klinkt ook zo eenvoudig. ‘Huidkanker’ wat stelt dat nu voor wordt er dan ook nog vaak geschreeuwd. Zoek maar eens op internet. Dan kom je hier snel op terug. 

Juist omdat het zo belangrijk is jezelf te beschermen, moet je het vanzelfsprekend altijd bij je hebben in de zomer. En daar zit bij mij het probleem. Enigszins chaotisch, vergeet ik ook vaak e.e.a. Belangrijke dingen daargelaten.  Zonnebrandcrême- of olie heb ik wel standaard bij me zodra het zonnig is. 

In m’n tas…Grote flessen die natuurlijk lekken…Kleine flesjes zijn me te duur. En zo’n reispakketje bij de Action zegt me ook niets. Ik koop het liefst grootverpakkingen. Eerst even kijken naar de kilo/ literprijs. Let maar eens op. Het ‘goedkope flesje’ is als je het omrekent veel duurder dan het duurdere artikel. 

 

Het probleem ‘plakkende, kliederende zonnebrandolie’, is bij mij verleden tijd.

Ik heb er iets opgevonden.

Hebben jullie ook deodorant in een flesje? Met een roller? Nee? 1 keer ophalen en gebruiken dan. Of vragen aan iemand anders. 

Zo’n flesje is een uitkomst. Ik haal het balletje uit het flesje. Goed omspoelen en uitdrogen. Daar giet ik zonnebrandolie o.i.d in. Balletje er weer in, dop er op. Handig om op te brengen, en nóóit meer kleverige zonnebrandcrème in je tas, of jaszak.

Handig? Ik vind van wel.

Kijk mensen, dit moet het uiteindelijk gaan worden. En nee, dan bedoel ik niet het mandje met zonnebrandolie 🙂

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Gea zegt:

    Hmm bedankt voor de tip..ga binnenkort maar eens een deo-roller aanschaffen ?

    1. Ella Dorgelo zegt:

      Je kunt ook eens bij vriendinnen o.i.d vragen of ze een roller gebruiken, en vragen aan jou te denken als het flesje leeg is. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *